Nyheter

Over 100 klatret i tårnet på Steinkjer

 

Lørdag 23. juni hadde vi en flott dag på Steinkjerfestivalen! Geir og Børge tok med seg klatretårnet til Steinkjer, og over 100 barn (!) fikk prøve seg. Helt topp! Med seg hjem fikk barna et klatrebevis hvor det står at de har klatret i tårnet, og hvis de tar det med til Munkstigen får de klatre for halv pris  Goooood sommer! 


Del dette: Facebooktwittermail

Vi har åpnet!

Endelig er dagen her! Vi krysser av for 13. mai i kalenderen og Munkstigen Klatresti har åpnet for denne sesongen! I dag ønsker vi velkommen til over 20 klatrere på åpningsdagen, og første par ut er to fra Tsjekkia. Som første klatrere i årets sesong får de med seg en gratis drikkeflaske og en t-skjorte fra Munkstigen. Det er knallfint vær, så god tur!


Del dette: Facebooktwittermail

Vi åpner søndag 13. mai!

På grunn av mye snø på toppen av Munken og i stien på tur ned så må vi dessverre utsette åpningen av Munkstigen i år fra 1. mai til søndag 13. mai. Da håper vi at snøen er borte og det har blitt tørt og fint i klatrestien. Vi er iallefall klare til å ta i mot nye og gamle klatrere i vår via ferrata! Vi gleder oss!

Nytt av året er nye åpningstider;

Mandag-onsdag kl. 10 – 16
Torsdag kl. 10 – 17
Fredag-søndag kl. 10 – 16


Del dette: Facebooktwittermail

Nye gavekort

Vi har nå laget oss noen nydelige nye gavekort som fås kjøpt hos Hindrum Fjordsenter. Kanskje dette er en fin gave til en konfirmasjonsjente eller -gutt som er glad i friluftsliv og turer i naturen? Ring oss for bestilling på +47 73 56 99 00 eller send en epost til post@munkstigen.no.


Del dette: Facebooktwittermail

Holder åpent ut hele september

Munken får snart høstdrakten på med fine farger i gult, oransje, rødt og brunt. Nå er det virkelig fint å ta søndagsturen ut i naturen og oppleve frisk høstluft fylle lungene. Munkstigen holder åpent hele september, til og med søndag 1. oktober. Etter det skal det gjøres vedlikehold og en del av wiren taes ned før vinteren kommer.

Så nå er siste sjanse for å bestille klatretur for denne sesongen! Send epost til post@munkstigen.no eller ring/SMS mob. 41 33 95 18.


Del dette: Facebooktwittermail

Munkstigen badehåndkle og drikkeflasker

Vi får nå inn noen nye produkter til salg i kiosken til Munkstigen Klatresti! For å slukke tørsten på tur opp klatrestien kan du nå kjøpe med deg en drikkeflaske fra oss! Og er du badelysten og har lyst på en dukkert ved Hindrum Fjordsenter etterpå har vi badehåndklær til salgs 🙂

God tur!

Drikkeflaske kr. 150,- og badehåndkle kr. 150,-


Del dette: Facebooktwittermail

89 stolte barn på Steinkjer

Hele 89 barn fikk seg en luftig opplevelse på Steinkjerfestivalen lørdag 24. juni. De klatret nemlig til topps i klatretårnet vi hadde med! Det var mange brede smil og stolte barn som kom rappellerende ned fra toppen av tårnet. Takk til Steinkjerfestivalen for fin plass og et godt arrangement. Kanskje sees vi neste år? Håper vi ser noen steinkjerbygg i Munkstigen i sommer!


Del dette: Facebooktwittermail

Munkstigen med klatretårn på Steinkjerfestivalen

I morgen tidlig, lørdag 24. juni, drar vi innover til Steinkjer med klatretårnet for å være på Steinkjerfestivalen! Fra klokka 11:00 til 15:00 kan du komme innom oss ved torget på Steinkjer og prøve å klatre til topps i tårnet. Klarer du det får du et klatrebevis fra oss 🙂 En fin utfordring og en herlig utsikt fra toppen!

 


Del dette: Facebooktwittermail